BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Jelena Nikolić

Lokacija:

Niš

Jelena Nikolić

Kao pedagog, samim izborom zanimanja, opredelila sam se za rad sa decom, koji smatram najlepšim poslom na svetu. Tokom studiranja obavljala sam stručnu praksu u osnovnim školama i vrtićima. Nakon završetka fakulteta radila sam u NVO koja se bavila marginalizovanom grupom dece, njihovom uspešnijem ukljušivanju u društvo, prevazilaženjem diskriminatornih prepreka,vaspitanjem, edukacijom i sl. U okviru tog rada, organizovala sam i vodila predškolsku grupu dece, radila sa osnovcima, srednjoškolcima i studentima.

Trenutno sam pedagog-pripravnik u Zavodu za vaspitanje omladine u Nišu, gde radim sa decom sa poremećajimma u ponašanju i njihovoj resocijalizaciji.

Za Brainobrain sam čula slučajno i odmah me je zainteresovao svojim kvalitetnim i sveobuhvatnim programom. Smatrala sam da i deca u Nišu zaslužuju da imaju mogućnost u svom gradu da pohađaju ovaj program. Upustila sam se u ovu avanturu, sa nadom da ću doprineti boljem i kvalitetnijem životu velikom broju dece. Smatram da je ulagaje u njihov razvoj i obrazovanje najbolja stvar koju svaki roditelj treba da pruži svom detetu.

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Trenutno u Srbiji postoji 9 edukativnih centara u 5 gradova. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.