BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Česta pitanja

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Po čemu je ovaj program drugačiji od drugih edukacija za decu?

Osim interaktivnog, kreativnog i opuštenog pristupa, BrainOBrain je jedini program za decu koji osim mentalne aritmetike sadrži i elemente NLP-a (NeuroLingvističko Programiranje)

Šta je Brainobrain?

Brainobrain je inovativni međunarodni dvojezični program razvoja intelektualnih i životnih sposobnosti i veština kod dece uzrasta 4 do 14 godina.

Koliko dece pohađa ovaj program?

Brainobrain program pohađa više od 1.500.000 dece širom celoga sveta. Program postoji već 14 godina.

Koje sposobnosti će dete razviti u toku ovog programa?

Brainobrain omogućava detetu da razvije celokupni intelektualni potencijal, da poveže obe strane mozga razvijajući koncentraciju i fokus, superiorne matematičke veštine, memoriju, logiku, analitičke sposobnosti, fotografsko pamćenje, tačnost, kreativnost i maštu, vođstvo, samodisciplinu, samopoštovanje i samopouzdanje. Uči decu kako da budu lideri svog života.

Ko može da pohađa Brainobrain?

Brainobrain mogu pohađati sva deca sa normalnim fizičkim, emocijalnim i mentalnim razvojem. Potrebno je da mogu odgovoriti na jednostavna pitanja, da mogu da pokreću kuglice abakusa, broje do 10 i kopiraju jednostavne pisane simbole.

Koliko traje ovaj program?

Ovaj program ima 10 do 12 nivoa, a svaki je traje od 3 do 4 meseca. Časovi se drže jednom nedeljno u trajanju od 2 sata (120 min)

Koje obaveze će imati dete tokom ovog programa?

Jedan čas u trajanju od 2 sata nedeljno koji se održava u edukativnom centru i 15 minuta za vežbanje svakog dana

Da li i roditelji učestvuju u ovome?

Pomoć roditelja je neizmerna, posebno na prvom nivou kada je neophodno podsticati dete da redovno vežba. Deca, trener i roditelji zajedno napreduju kroz ovaj rad.

Da li se posebno kupuju knjige za ovaj program?

Svako dete može da kupi knjige u svom BrainOBrain centru.

Kako Brainobrain može pomoći u vaspitanju dece?

Razvijajući svoje mentalne sposobnosti, deca postaju samosvesnija, odgovornija, razvijaju samopouzdanje i time poboljšavaju kvalitetu života ne samo sebi već i drugima u svom okruženju.

Šta dete dobija nakon ovog programa?

Osim praktičnih veština, nakon svakog nivoa polaže se test i dobija međunarodni sertifikat koji je priznat u 32 zemlje sveta.

Koliko obično ima dece u jednoj grupi?

Grupe se formiraju na osnovu uzrasta, tako da u njima bude od 5 do najviše 10 učenika kako bi svaki predavač mogao da ima sasvim individualan pristup svakom učeniku.

Ko su treneri u ovom programu?

Svi treneri su fakultetski obrazovani i imaju iskustvo u radu s decom. Pored toga, prošli su licenciranje za BrainOBrain metodologiju i redovno prisustvuju seminarima za usavršavanje. Upoznajte ih ovde.

Po čemu se ovakvo učenje razlikuje od onog u školi?

Intelekt dece se tokom ovog progama razvija u zabavnom okruženju prilagođenom za razvoj mozga, sa akcentom na otkrivanje talenata i sposobnosti deteta. Zabavna atmosfera, u kojoj su najvažniji pozitivni emocionalni odnosi, omogućava deci da postaju lideri koji su odgovorni za svoj život i okolinu.

U kojim sve gradovima u Srbiji postoje Brainobrain škole?

Naše škole se nalaze u Novom Sadu, Loznici, Beogradu (Novi Beograd, Piramida, Banovo brdo, Vidikovac, Zeleni venac, Šumice, Zvezdara, Vračar i Voždovac), Subotici, Požarevcu, Kikindi, Nišu, Vranju i Zaječaru.

Na koji način možemo biti vaš partner i otvoriti Brainobrain školu i u našem gradu?

Brainobrain d.o.o. Beograd poseduje Master licencu za Srbiju i  omogućava svim zainteresovanima poslovnu saradnju u vidu franšize. Možete postati naš poslovni saradnik za region u Republici Srbiji. Kontakt telefon je: 011/406-02-48.

Kako da postanem jedan od trenera?

Brainobrain nudi mogućnost zaposlenja i poziva sve zainteresovane za posao Brainobrain trenera. Od osobe se očekuje da je apsolvent ili ima završeni fakultet humanističkih nauka. Poželjno je iskustvo u radu sa decom i dobro poznavanje engleskog jezika. Pošaljite nam svoj CV.

ŽELITE DA SAZNATE VIŠE

Interesuje vas još nešto o BrainOBrain programu? Kliknite na dugme i pošaljite nam pitanje.