Sertifikovani profesori

Branka Božić

Lokacija Sremska Mitrovica Praviti od dece bolje ljude je posao koji nema cenu. Deca su naši iskreni prijatelji, a to prijateljstvo se najbolje neguje kroz rad sa njima.  

Danica Jocić Stojićević

Lokacija: Novi Sad Školarko Trener Danica Jocić Stojićević, po struci dipl. komparatista i dipl.master srbista, večiti tragalac za znanjem, entuzijasta i veliki zaljubljenik u NLP  metode i alate. Upravo iz velike ljubavi prema NLP-u opredelila se za uzimanje franšize Brainobrain programa i svojim dodatnim znanjem ga oplemenjuje …S velikom posvećenošću i ljubavlju radi na još […]

Novak Stanišić

Lokacija: Novi Sad Wizard. Nakon 7 godina rada u osnovnoj školi, Brainobrain me je privukao svojom raznovrsnošću i fleksibilnošću. U isto vreme omogućava razvoj svih potencijala deteta, a ne samo intelektulnih kapaciteta. Verujem da je učitelj taj koji  svojim znanjem i iskustvom treba da vodi dete kroz proces učenja, saznavanja i otkrivanja sveta. Upravo je […]

Dorotea Budinski

Lokacija: BrainOBrain Školarko Novi Sad Kao pedagog i vizionar verujem da je ključ uspeha u dečijim rukama. Želja mi je da podstaknem decu da veruju u sebe i svoje snage i da budu istrajna u ostvarivanju svojih ciljeva.

Marija Pavlović

Lokacija: Borča i Arena U svakodnevnom radu želimo da stvorimo atmosferu, u kojoj će se deca osećati prijatno, sigurno i prihvaćeno. BrainOBrain svojom jedinstvenom metodologijom pruža deci jedan edukativan i kreativan sadržaj. Smatram da su deca neiscrpni izvor energije, a “naš” zadatak je da tu energiju usmerimo na pravi način i da im približimo jedan […]

Jelena Balanović

Lokacija: Bor Jelena Balanović Rad sa decom nosi veliku odgovornost, zato se svakog časa trudim da dam najbolje od sebe, da svaki bude zabavan i inspirativan, da učimo jedni od drugih i rastemo zajedno uz međusobnu podršku i poverenje. Email: Web: Besplatni saveti Poslednje iz bloga Đak prvak i BrainOBrain Značaj igre za intelektualni razvoj [...]

Snežana Stefanović Šoršokanović

Zaječar

Rad sa decom smatram najlepšim i najizazovnijim poslom za koji je potrebno beskrajno strpljenje i ljubav.

Miodrag Stojanović

Batajnica

Rad sa decom me čini srećnim i ispunjava me. Smatram da su deci potrebna usmerenja, disciplina u kombinaciji sa puno ljubavi i razumevanja.

Jelena Milutinović

Obrenovac

Posao BrainoBrain edukatora je jedinstven. Biti edukator ovog programa jedno je od najizazovnijih i najlepših zanimanja.

Branka Tešić

Bežanijska kosa

Kako bi deca napredovala svakoga dana, uvek ih podstičem da budu kreativni, sistematični i da neguju timski duh – a sve to kroz puno smeha, zabavu i igru.

Ivana Nikić

Inđija

Istinski verujem da ako usmeravamo decu u pozitivnom smeru i omogućavamo im da se razvijaju na kvalitetan način, možemo vaspitati generacije koje će menjati ovaj svet na bolje.

Dragana Vušković

Višnjička banja

Nakon višegodišnjeg iskustva u radu sa studentima na Fakultetu, privukao me je rad sa mlađom decom. Pored toga sam majka jedanaestogodišnjeg dečaka koji je vrlo radoznao i voli da uči.

Irena Rakić Nikolić

Loznica

Ključ uspeha jeste postici balans u mnogim sferama života a BrainOBrain program to upravo i pruža.

Ivana Andrić

Beograd, Vidikovac

Najviše mi se dopada što na našim časovima svi zajedno učimo kroz igru, negujemo otvorenost i pozitivan duh, razvijamo logiku i kreativnost.

Aleksandra Stanković

Vranje

Izazov koji sam prihvatila kada sam postala Brainobrain edukator, omogućuje mi potpuno intelektualno i emotivno ispunjenje

Marijana Bjelić

Kikinda

Kada sam počela da radim u školi, otkrila sam ponovo koliko je to zadovoljstvo i izazov.

Gorana Stojanović

Novi Beograd, Piramida

Razmišljala sam o tome da onim što činimo danas utičemo na buduće dane i rešila sam da se posvetim radu sa decom i njihovom unapređenju.

Milica Stanković

Zeleni Venac

Kroz ovaj program deca upoznaju sebe, uče se veštinama koje su neophode kako za lični razvoj tako i za ostvarelje bilo kog cilja

Tatjana Bundalo

Požarevac

Deca su moja snaga i nepresušni izvor pozitivne energije i novih ideja.

Magdalena Mišić

Vračar

Svako dete je posebno i jedinstveno, a moja želja je da ih usmerim u pronalaženju sebe kako bi ostvarili svoje životne ciljeve.