BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Aleksandra Stanković

Lokacija:

Vranje

Aleksandra Stanković

Na Učiteljskom fakultetu u Vranju, diplomirala sam na temu „Mentalni razvoj deteta i učenje matematike“. To je upravo sfera mog interesovanja, koja će naći svoju pravu i punu primenu upravo kroz Brainobrain program, jer je koncipiran tako da omogućava intelektualni razvoj dece i zbog toga Brainobrain program smatram najvišom mogućom lestvicom u učiteljskom pozivu. Izazov koji sam prihvatila kada sam postala Brainobrain edukator, omogućuje mi potpuno intelektualno i emotivno ispunjenje, zbog ljubavi koju osećam prema mom pozivu, kao i konstantni napredak moje ličnosti i ličnosti dece koja pohađaju časove Brainobraina.

Radeći dečije predstave u Omladinsko-kulturnom centru, kao i moj individualni rad sa decom mlađeg osnovnoškolskog uzrasta, činio me je uvek boljom, srećnijom i ispunjenijom, upravo zbog činjenice da svoj doprinos dajem tamo gde je on najpotrebniji, odnosno deci, osnovi našeg društva.

Cilj mi je da znanje koje sam stekla na Učiteljskom fakultetu, kao i na Brainobrain edukaciji, prenesem deci i da svi Brainobrain polaznici postanu mudriji, srećniji i zadovoljniji, što će im omogućiti da samouvereno i bez oklevanja mogu koračati kroz život.

Email:

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Trenutno u Srbiji postoji 9 edukativnih centara u 5 gradova. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.