BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Marina Janković

Lokacija:

Petrovac na Mlavi

Marina Janković

Kada sam birala profesiju kojom ću se baviti želela sam da to bude vezano za rad sa decom. Tako sam postala master profesor jezika i književnosti.
Posle više godina rada u školi počela sam da tragam za nečim što će mi omogućiti da svojim učenicima pružim više od onoga što je propisano školskim programom.
U toj potrazi naišla sam na BRAINOBRAIN.
U maloj sredini kao što je moja ljudi se teško odlučuju da započnu nešto novo ali kada se susretnete sa timom Brainobrain Srbija i vidite sa kojom lakoćom i uživanjem oni rade svoj posao shvatite da vredi pokušati.
I, zaista vredi! Ovaj posao je zahtevan, ali kada znate da vaši učenici jedva čekaju sledeći čas, kada vidite da sve ono što stoji u programu zaista jeste tako (bolja koncentracija, fotograsko pamćenje, liderske veštine, kreativnost…), dobijete motivaciju da svaki naredni čas bude bolji i zanimljiviji od prethodnog. Ispriraciju i mogućnost ličnog usvršavanja vidim kao neke do glavnih benefita Brainobrain edukatora.
Email:
Web:

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

BrainOBrain centri su sve brojniji širom Srbije. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.