BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Sanja Jevtić Micić

Lokacija:

Beograd, Voždovac

Sanja Jevtić Micić

Tokom studija sam volontirala u raznim organizacijama u želji da što pre budem u dodiru sa decom i počnem svoju misiju. U okviru programa “stariji brat/sestra” u Centru za dobrovoljni rad i pomoć deci – Duga, asistirala sam malim drugarima u obavljanju domaćih zadataka, razvijanje odnosa poverenja, saradnje i podrške u okviru dopunske aktivnosti u osnovnim školama.

Bavila sam se i dečijom animacijom, ali ozbiljnim pitanjma iz oblasti socijalne, porodično-pravne, zdravstvene zaštite kao volonter u Odeljenju za socijalna pitanja Narodne kancelarije predsednika republike. Pripravnički staž sam provela u Dispanzeru za mentalno zdravlje, Savetovalištu za decu i omladinu u Zemunu, gde sam imala priliku da učestvujem u prevenciji i tretmanu razvojnih poremećaja kod dece, savetodavnom radu sa roditeljima i saradnji sa školskim i predškolskim ustanovama. Jedno vreme sam bila personalni asistent dečaku sa autizmom.

U interakciji i radu sa decom kojoj je bio potrebno usmeravanje da pronađu motivaciju, izraze svoja osećanja, želje, bolje komuniciraju sa okolinom, definišu i postave ciljeve, steknu radne navike i samopouzdanje sam se najviše pronašla., a kao Brainobrain edukator se upravo bavim time.

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Trenutno u Srbiji postoji 9 edukativnih centara u 5 gradova. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.