BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Branka Tešić

Lokacija:

Bežanijska kosa

Branka Tešić

Od 2010. godine aktivno posvećena unapređenju inovativnih tehnika ličnog razvoja, trener primenjene pozitivne psihologije i praktičar kursa Berkli univerziteta *The Science of Happiness* (Berkeley Rosource Center for Education – Department of Psychology), sertifikovani kouč (International Society for Coaching Psychology), NLP Master (International Association NLP and European Coaching Association) i Pitch selling Coach (Huthwaite International).

Autor je i predavač programa kontinuirane edukacije  “Psihologija uspeha*. Akreditacija Ministarstva zdravlja / Zdravstvenog saveta Srbije od 19/05/2017 daje ovom programu legitimitet koji ispunjava najviše standarde kvaliteta edukacije. Ovaj autorski koncept imenovan je za Nacionalni kurs/seminar prve kategorije.

Kao trener za lični razvoj i primenjenu pozitivnu psihologiju, objedinila je i integrisala znanja koja su nastala kao rezultat višegodišnjeg rada kroz različite radionice, seminare i treninge koji su bili namenjeni njenom ličnom razvoju, ali i iskustva koja su nastala kao rezultat decenijskog rada na poziciji korporativnog trenera i Managera u jednoj finansijskoj instituciji u Srbiji.

O radu sa decom Branka kaže:

Kako bi deca napredovala svakoga dana, uvek ih podstičem da budu kreativni, sistematični i da neguju timski duh – a sve to kroz puno smeha, zabavu i igru.

U svom radu  uvek negujem individualan pristup razvoju mališana. Duboko verujem da je svako dete čarobno i posebno na svoj jedinstven način. Uverena sam da nije najvažnije kojom brzinom deca uče, sve dok ih podstičem da se u novim učenjima ne zaustavljaju.”

Email:

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Trenutno u Srbiji postoji 9 edukativnih centara u 5 gradova. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.