BESPLATAN DEMO ČAS

Uštedite 30% na franšizi i 10% na edukaciji!
Ponuda je ograničena! Saznajte više!

OTVORITE SVOJ CENTAR

RAZVOJ VEŠTINA DETETA

Želite da otkrijete i razvijete pravi potencijal svog deteta? Razvijamo kako lične tako i intelektualne sposobnosti.

MEĐUNARODNI PROGRAM

Časovi po BrainOBrain metodologiji održavaju se u 32 zemlje širom sveta, a sertifikati su međunarodno priznati.

ČASOVI NA SRPSKOM I ENGLESKOM

Svaki čas u BrainOBrain centrima je dvojezičan. Nivo i brzina predavanja prilagođeni su svakom detetu, što ubrzava učenje.

KREATIVNA ATMOSFERA

Deca obožavaju BrainOBrain časove jer se odvijaju u opuštenoj atmosferi koja budi i podstiče kreativnost.

ŠTA JE BRAINOBRAIN?

Ovaj program podstiče pravilan razvoj ličnih i intelektualnih veština dece širom sveta. Namenjen je uzrastu 4-14 godina jer su istraživanja dokazala da se u ovom periodu ljudski mozak najbrže i najlakše razvija.

Program je prilagođen svakom detetu ponaosob. Zato časove organizujemo u malim grupama i uvek negujemo individualni pristup razvoju.

Osim intelektualnih veština, radimo na razvoju onih najvažnijih – životnih.

deca4a

VAŠE DETE ĆE SAVLADATI

Fotografsko pamćenje

Bolju koncentraciju

Odgovornost

Brže usvajanje gradiva

Lakše donošenje odluka

Emocionalnu inteligenciju

Efikasniju komunikaciju

Fokus

Liderske veštine

Samopouzdanje

ZAŠTO JE NAŠA METODOLOGIJA USPEŠNA

BrainOBrain program kreirali su stručnjaci iz oblasti dečije psihologije, edukacije i matematike. Zasnovan je na dve važne celine:

VAK (Vizuelno-Auditivne-Kinestetičke) metode

Istraživanjima metoda učenja utvrđeno je da neka deca uče brže dok informacije primaju vizuelno (gledanjem), druga djeca slušanjem, a treća preko dodira. Postoji i individualna želja dece za različitim načinima učenja, no najnovija istraživanja ipak pokazuju da se najbolji rezultati postižu kad deca u isto vrijeme primaju i memoriraju informacije koje dolaze vizuelnim (vid), auditivnim (sluh) i kinestetičkim (osećaj/dodir) neuronskim putevima u mozgu. Tada je i proces memoriranja najveći i najbrži, jer dolazi do prenosa informacija s leve na desnu moždanu hemisferu, te do potpune aktivnosti mozga.

Koristeći ovu tehniku na jedinstven i inovativan način pomoću abakusa, matematike i vizuelizacije, rezultat je razvoj i povećanje kapaciteta dečjeg mozga. VAK metoda koordinira levu i desnu polovinu mozga, potiče ga na aktivnost i otvara put prema genijalnosti.

NLP tehnike

NLP (neuro – lingvističko programiranje) je nauka o procesu razmišljanja. Povećanje svesti o našim rečima prilikom stvaranja misli, može nam biti od velike pomoći u poboljšanju naše ličnosti, ponašanja, aktivnosti i u ostvarivanju naših ciljeva.

NLP tehnike znatno razvijaju individualnost i samosvest – buđenje svesnosti kod dece, dovodi do razvoja liderskih sposobnosti, samopouzdanja, oslobođenja od strahova, mudrijeg upravljanja resursima, lakšeg donošenja odluka, boljeg odvajanja bitnog od nebitnog itd. a sve radi uspješnog postizanja najviših životnih ciljeva.

Svaki čas u BrainOBrain centrima održava se na dva jezika – srpskom i engleskom. Nivo i brzina predavanja prilagođeni su svakom detetu, a ovakav pristup ubrzava učenje.

UPIS JE U TOKU

Upišite vaše dete na BrainOBrain program i pružite mu mogućnost da u potpunosti iskaže svoje mentalne kapacitete

BRAINOBRAIN U BROJKAMA

Dece
Edukativnih centara
zemlje širom sveta
učenika u regionu

 Pronađite najbliži edukativni centar

O ČEMU PIŠEMO

29
Nov
Govorne mane kod dece i kako ih prevazići

Razvoj govora ključan je prekretnički trenutak u ranim godinama deteta i ima važnu ulogu u ukupnom kognitivnom i socijalnom razvoju. Međutim, neka deca mogu imati govorne mane, što može predstavljati izazov za njihove veštine komunikacije.  Razumevanje vrsta govornih mana, njihovih potencijalnih uzroka i efikasnih strategija za njihovo prevazilaženje važno je za roditelje, negovatelje i edukatore. […]

Posted in: Porodica, Razvoj deteta,
Tags: govor kod dece, govorne mane, logoped, problemi sa govorom,
Kako da vaš tinejdžer korisno provede vreme online?
29
Nov
Kako da vaš tinejdžer korisno provede vreme online?

U današnje digitalno doba, tinejdžeri provode sve više vremena online, što predstavlja brigu mnogim roditeljima. Umesto da se zabrinjavate zbog beskorisnih aktivnosti na internetu, postoji mnogo načina na koje vaš tinejdžer može iskoristiti svoje slobodno vreme online kako bi stekao nove veštine i znanja. U ovom članku, razmotrićemo neke aktivnosti, kurseve i radionice koje će […]

Posted in: Obrazovanje, Porodica, Pubertet, Razvoj deteta, Zanimljivosti,
Homeschooling
14
Sep
Homeschooling – prednosti i izazovi kućnog obrazovanja i može li ono zaživeti u Srbiji?

Rad od kuće proširilo je svoje vidike za vreme i nakon pandemije. Tada je postalo moguće mnoge poslove prebaciti u opuštenije i manje formalnije okruženje, a da kvalitet rada ne ispašta.  U svetu, pogotovu na Zapadu, u zemljama kao što su: SAD, Kanada, Engleska, Australija, homeschooling je koncept koji je popularno raširen i zakonski regulisan. […]

Posted in: Obrazovanje, Porodica, Razvoj deteta,
Tags: Homeschooling, Kućno obrazovanje, obrazovanje, obrazovanje kod kuće, Školovanje od kuće,

kliknite na fotografiju i preuzmite besplatnu eKnjigu

brainobrain je internacionalni program