Ako ste oduvek želeli da radite sa decom i da pokrenete sopstveni biznis, ili ste u potrazi za poslovnom idejom, nemojte propustiti ovu sjajnu priliku!

Pogledajte kako je BrainOBrain transformisao život Biljane, franšizera i edukatora BrainOBrain centra u Beogradu.


20% popust na franšizu i 20% popust na edukaciju do 30.06.2024!

ISKORISTITE PROMO PONUDU!
brainobrain-about

Šta je BrainOBrain?

BrainOBrain franšiza uspešno posluje na tržištu Srbije više od 7 godina i pozicionirala se kao jedan od najtraženijih programa za dodatno obrazovanje dece.

BrainOBrain program predstavlja kombinaciju intelektualnog razvoja kroz mentalnu aritmetiku, multitasking, razvoj životnih sposobnost i veština koje se postižu primenom metoda NLP-a (neuro-lingvističkog programiranja). Sve ovo čini BrainOBrain program originalnim i jedinstvenim.

Uticaj programa na decu, posebno na onu koja  su već završila program je impresivan. Saznaj više →

Program je izvorno iz Indije, a trenutni centar BrainOBrain International je u Dubaiju. Franšiza funkcioniše u 49 zemalja, rasprostranjena je na svakom kontinentu, ima preko 1000 franšiznih centara i 2 miliona upisane dece.

BrainOBrain International posluje sa ISO standardom za obrazovanje od 2003. godine.

Pogledajte ceo video gde Ivana - franšizer i edukatorka BrainOBrain Inđija, priča svoju uspešnu priču o BrainOBrain-u.

„Sve ovo je krenulo od jedne male učionice, od polovnih stolova, polovne table, ali evo došli smo do toga da smo mi trenutno u 160m2, da imamo učionicu iz bajke, a pored toga ja imam svo vreme ovog sveta i za moju decu”.

Šta dobijate kao BrainOBrain franšizer

  • Priliku da aktivno učestvujete i usmeravate odrastanje, obrazovanje i vaspitanje budućih generacija.
  • Stalnu savetodavnu  podršku u ekonomskom, pravnom i marketinškom smislu.
  • Adekvatne licencirane obuke za buduće franšizere i edukatore.
  • Stalno praćenje sprovođenja BrainOBrain programa.
  • NLP seminare, individualni i timski koučing.
  • Učešće u organizaciji i sprovođenju kreativno edukativnih radionica, BrainOBrain festivala, nacionalnih i internacionalnih takmičenja, dečijih susreta…

Šta roditelji kažu o BrainOBrain-u

“Milan je razvio bolje socijalne veštine, stekao je više samopouzdanja, i samo njegovo znanje se vidi u tome da u drugi razred osnovne škole ne radi niko s njim zadatke iz matematike, on to sam sve zna, i čak pokazuje drugarima.”

Radmila Zec Mandić

Milanova mama, Brainobrain Inđija – 8. nivo

“Posebno su mi bili važni ti kreativni trenuci, koji su dolazili u pravom trenutku i na pravi način. Nekad se dešavalo da propustimo neki dečiji rođendan u igraonici zbog BrainOBrain kreativne radionice. Ovaj BrainOBrain tim je sjajan! Uvek su bili tu i nenametljivo pružali podršku i razumevanje.”

Jelena Ćakić

Minina mama, Brainobrain Belvile - završen 10. nivo

“Naše dete je poboljšalo svoju koncetraciju, fokus, socijalizaciju, i u svakom smislu napreduje iz dana u dan uz pomoć svoje učiteljice Aleksandre. Jako smo ponosni na sve sto je do sada postigao i mi se radujemo svim njegovim uspesima.”

Natalija Milenkovic

Pavlova mama, Brainobrain Vranje - Little Bobs 3. nivo

“Brainobrain bi preporučili svima zato sto pored učenja ovo je izvanredan vid zabave i sve se lako kroz igru i zabavu postigne i nauči.”

Ivana Milić

Stefanova mama, Brainobrain Inđija - završen 10. nivo

“Nenad je završio program i zaista vidimo pozitivnu promenu kod našeg sina, a što je najvažnije on se super zabavljao i jedva čekao da svaki put ide na BoB! Svaka preporuka!”

Saša Dimitrijević

Nenadov tata, Brainobrain Inđija - završen 10. nivo

“BrainOBrain je aktivnost koja nam je definitivno upotpunila život. Zahvaljujući Brainu Uglješa je dečak koji je pun koncentracije, prati svoju redovnu školu bez problema, sve ostale aktivnosti su čini mi se nekako podigle nivo koncetracije na znatno viši nivo. Iz roditeljskog ugla najtoplije mogu da preporučim ovu vanškolsku aktivnost i da pozovem sve ljude da kvalitetno ulože svoje vreme u sebe i svoju decu.”

Željko Ragač

Uglješin tata, Brainobrain Belvile - završen 10. nivo

“Velika profesionalnost celog tima sa akcentom na individualnom pristupu svakom detetu, dovelo je do toga da se naš “veeeliki stidljivko” za kratko vreme opustio, stekao nova drugarstva i dobio značajan osnov za školu u koju krečemo sledeče godine. Malo je reči da smo kao roditelji prezadovoljni kao i naš sin, što je na kraju i najvažnije. Posebnu zahvalnost dugujemo našoj edukatorki Mariji, na nesebičnom zalaganju.”

Tamara Glumac

Kostina mama, Brainobrain Arena - 4. nivo

Uz pomoć države do BrainOBrain centra

Sve vam se sviđa, ali nemate dovoljno finansija za početak? Ili želite da pronađete još pametniji način da finansirate svoj novi poduhvat?

Bez brige, i to smo pokrili za Vas.

Sve finansijske barijere možete lako prevazići uz nekoliko različitih i veoma povoljnih programa koje nudi država Srbija. Postoje brojne subvencije na nivou države, pokrajine i opština za samozapošljavanje, žene i majke preduzetnice, za zapošljavanje lica mlađih od 30 i starijih od 50 godina…

Nemojte dozvoliti da Vas finansijska barijera udalji od Vašeg sna i ove neverovatne mogućnosti. Iskoristite svoju šansu, radite posao koji volite i obezbedite sebi uspešnu, sigurnu i perspektivnu budućnost radeći najvažniji posao – edukaciju novih generacija!


Samo u sledećih

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Postanite BrainOBrain franšizer do 30.06.2024 i ostvarite

20% popusta na redovnu cenu franšize i 20% popusta na edukaciju!

Požurite, broj korisnika franšize za svaki grad/region u Srbiji je strogo ograničen! Ne želite da neko drugi kupi franšizu za Vaš region pre Vas!

Postanite deo velike BrainOBrain porodice sada!

Ili nas pozovite na 069 5519 744