BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Tatjana Bundalo

Lokacija:

Požarevac

Tatjana Bundalo

Kada sam iz jednoličnog sveta poslovne administracije i računovodstva uplovila u Brainobrain bajku, znala sam da je to ono za čim sam dugo tragala.

Drevno znanje računanja na abakusu u kombinaciji sa savremenim tehnikama ličnog razvoja su me u potpunosti opčinili i svim srcem želim da ta dostignuća prenesem što većem broju dece kako bi proširili svoje vidike i probudili i razvili do krajnjih granica najbolje u sebi.

Deca su moja snaga i nepresušni izvor pozitivne energije i novih ideja. Ona su moj podsticaj da ne zaboravim da svaki novi dan treba biti zahtevniji u smislu razmišljanja i novih iskustava. Zahvalna sam im jer su mi motivacija da svakodnevno učim i otkrivam sopstvene mogućnosti, a to će mi samo pružiti zadovoljstvo u mom Brainobrain putovanju.

Istovremeno, ponosna sam što sam deo velike Brainobrain porodice koja sa decom radi na drugačiji način i pruža im priliku da se iskažu u najboljem svetlu, otkrivajući i razvijajući neverovatne potencijale koje svako od njih ima.

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Trenutno u Srbiji postoji 9 edukativnih centara u 5 gradova. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.