BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Stefana Mladenović

Lokacija:

Beograd, Zvezdara

Stefana Mladenović

Tokom studija i rada kao menadžer uvidela sam koliko me inspirišu razlike i promene, a to je upravo ono što Brainobrain nudi, zbog čega sam se opredelila i postala deo tima koji radi na promenama.

Nakon upoznavanja sa Brainobrain-om, bila sam fascinirana celokupnim programom. Rad sa decom u Brainobrain programu sam doživela kao čaroliju, inspiraciju, istraživanje i zabavu.

Posao edukatora nudi potencijal da se neprestano poboljšavamo, da menjamo sebe i druge. To je izazov koji nas vodi u nove avanture. Motivisana sam činjenicom da mogu dati mali doprinos u svetu koji postaje bolji i kvalitetniji zahvaljujući obrazovanju.

Uspeh dece zavisi od motivacije, zbog čega treba biti otvoren prema svemu što je drugačije, jedinstveno i posebno. Zadovoljstvo je gledati decu kako kroz rad i igru usvajaju znanje, posmatrati ih kako se razvijaju, odrastaju i postaju zreli, odgovorni članovi društva.

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Trenutno u Srbiji postoji 9 edukativnih centara u 5 gradova. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.