BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Jelena Gligorić

Lokacija:

Novi Sad, BrainOBrain Kliker

Jelena Gligorić

Ja sam Jelena Gligorić, sertifikovani BrainOBrain edukator za mentalnu aritmetiku i NLP. Osnivač sam BrainOBrain Centra – Kliker i rad sa decom ne shvatam kao obavezu, nego kao privilegiju koja me oplemenjuje. Smatram da onaj ko se usudio da podučava nikada ne sme da prestane da uči. I zato se neprekidno usavršavam kako bih najbolje odgovorila na promene današnjice i spremno dočekala budućnost koja će biti mnogo drugačija od vremena u kojem sada živimo. Ljubav prema deci i poslu koji radim i konstantno usavršavanje čine tajne sastojke zbog kojih moji učenici jedva čekaju svoju sledeću BrainOBrain avanturu.

Kroz BrainOBrain program deca uzrasta 4-14 godina jačaju svoje intelektualne, lične i društvene potencijale i stiču veštine koje će im koristiti za bolje snalaženje u daljem životu i poslovima budućnosti. Zar to nije ono što bi svaki roditelj poželeo svom detetu?

Pored redovnog programa koji obrađujemo na času, trudim se da sa decom učestvujem u korisnim vannastavnim aktvnostima sa kojima bih želela da se upoznaju u ranom detinjstvu i primenjuju ih i kada odrastu. Zato često zajedno idemo u pozorište, na klizanje, u prirodu, pričamo o bezbednosti dece u saobraćaju, na ulici, internetu, kako da se zaštitimo od požara, poplava… Sakupljamo stvari za decu kojima je pomoć potrebna, učimo šta je reciklaža, zdrav život i lepo vaspitanje…

Email:
Web:

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.