BESPLATAN DEMO ČAS
OTVORITE SVOJ CENTAR

Ivana Jokić

Lokacija:

Loznica

Ivana Jokić

Rođena sam 23. septembra 1989. godine u Loznici. Završila sam Filozofski fakultet Univerziteta u Beogradu, smer Pedagogija. Praktično iskustvo koje sam stekla obavljajući posao pedagoga u osnovnoj školi.

Tek kada sam postala deo Brainobrain-a, pružajući obrazovanje kroz fenomenalan spoj logike i zabave, osetila sam pravo i potpuno zadovoljstvo. Gledajući decu kako se postepeno opuštaju na časovima, ushićenost sa kojom dolaze na nastavu, njihovu želju za novim saznanjima, utiče na to da i mi sami učimo, menjamo se, zabavljamo, neprestano preispitujemo i usavršavamo, dajemo sebe u potpunosti.

Kada počnete da uviđate rezultate za koje ste direktno odgovorni i zaslužni, shvatite da je ovo posao kojim želite da se bavite.

Drago mi je što sam član Brainobrain porodice, jer doprinositi tome da deca odrastaju u zrele, odgovorne i svestrane ličnosti, znači učestvovati u stvaranju zdravih budućih generacija.

LOKACIJE EDUKATIVNIH CENTARA

Trenutno u Srbiji postoji 9 edukativnih centara u 5 gradova. Kontaktirajte najbilži centar i proverite kada možete da zakažete besplatan čas za vaše dete.